Indisk mangolassi (i stället för äggtoddy). – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Indisk mangolassi (i stället för äggtoddy).

fav

Har du hört talat om påskmangolassi? Eh, inte vi heller. Men eftersom vår raw äggtoddy (kanske vår sämsta idé hittills) blev TOTALT ODUGLIG så fick vi tänka om. Och då föll valet på mango, som i kombination med några dl havremjölk faktiskt blev rätt äggtoddyaktig i färgen. Mums! Några nypor färsk mynta, vanilj, is och honung senare var succén ett faktum, och toddyfiaskot ett minne blott.

DSCF2005

Det är helt avgörande för resultatet att lassin är kall, så antingen gör du som vi och lägger några isbitar i mixern eller så skippar du den färska mangon till förmån för den frysta. En klassisk lassi görs ju på yoghurt men eftersom vi är som vi är så hällde vi havremjölk i vår.

Indisk mangolassi
(2 stora glas)

2 dl mango
2 dl havremjölk
3 dl vatten
1 näve mynta
2 msk honung
1 tsk vaniljpulver

några isbitar

Mixa allt. Det var det hele. Glad påsk!

DSCF2019

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.