Dagens outfit! Yerba Mate. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Yerba Mate.

I dag skräpar vi runt här hemma i ledig morgonrock och en kopp yerba mate i näven. Innan vi lärde känna Stig hade vi aldrig hört talas om yerba mate, men nu vet vi att det är 1) ett te, 2) som kryllar av antioxidanter och som dessutom är 3) Argentinas nationaldryck. Det fina med yerba mate är att det innehåller koffein och är centralstimulerande (du blir pigg) fast utan biverkningarna (du slipper hjärtklappning, risig mage och sömnproblem). Dessutom är det extremt rikt på antioxidanter, antiinflammatoriskt som tusan och hungerdämpande. Vissa varianter kan smaka lite unket nästan, men nu har vi hittat en riktig favorit som smakar toppen. Alternativt att du blandar ut det med något annat örtte, det går bra det också.

Tekopp: Spode. Morgonrock: Turkiet. Läsglasögon: Oscar Magnusson. Yerba Mate: tehusetjava.se.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.