Frysta bananer i kokospyjamas. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Frysta bananer i kokospyjamas.

fav

Det är fredag, och vi ska sno ihop… (trumvirvlar tack)… FRYSTA BANANER MED KOKOSPYJAMAS! Välj gärna gröna bananer, eftersom de innehåller massvis av superfibret pektin (och mycket mindre socker)! Dagen till ära har vi gjort ett flödesschema i bilder. Häng med!

FullSizeRender-139

FullSizeRender-141

FullSizeRender-140

FullSizeRender-143

FullSizeRender-138

Kanske överkurs, men OM du vill lyxa till det och doppa bananerna i lite mörk choklad innan du låter dem bekanta sig med kokosen så går det såklart bra det också. Då får vi ändra lite i flödesschemat bara, inga problem, det fixar vi:

FullSizeRender-143

FullSizeRender-136

Och sedan lägger du in dina små bananklubbor i frysen så att de blir så där lagom semifrysta. Så gott att man nästan ångrar att man skaffade barn för att man måste dela med sig.

 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Cornelia skriver:

    Hej, även fast det ej hör till detta inlägg så skickar jag en kommentar här för att jag inte är riktigt säker på vart den annars ska. När det gäller upphettning av mat och tillgångar där man är (för mig så råkar det vara Sicilien just nu) – har ni några tips över hur man kan göra om man ändå vill äta t ex potatis, quinoa osv? Samt, har en gasugn/spis som man ej kan kontrollera värmen något vidare på, den är nog mestadels väldigt hög temperatur. Jag brukar ha ugnsluckan på glänt osv men det är svårt att avgöra om det rent av är rena dumheter att använda den alls. Sen så är det så att färska grönsaker ex grönkål ej finns tillgänglig här och det är svårt att få tag på ekologiskt vilket gör att det känns näst intill tvunget att använda upphettning för den mat jag lagar (vanliga grönsaker är t ex zucchini och aubergine) det här blev kanske lite virrigt. Dock så är jag mycket tacksam över om ni har några tips då jag är väldigt mån om hur jag äter och mår. Tack för den fantastiska bloggen ni driver och allt ni delar med er av! Den är guld,
    Varma hälsningar

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.