Iskaffe 2.0. Du MÅSTE prova! – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Iskaffe 2.0. Du MÅSTE prova!

fav

Ibland springer vi på recept som är så fullständigt geniala att varenda liten muskel i kroppen mjuknar och du måste lägga dig raklång i hängmattan för att ta igen dig. Så det gjorde vi igår. Fast först bryggde vi kaffe. Älskar du också iskaffe men saknar tålamodet som krävs för att vänta med att dricka det tills det hunnit svalna? Då min vän, är det här receptet något för dig.

IMG_9277

Sätt genast på en panna.

IMG_9283

Frys in det som isbitar (okej då, det här momentet är ju lite tidskrävande, men passa på att fylla hela frysen när du ändå är i farten så ska du aldrig behöva vänta igen).

IMG_9288

Och sedan, när suget pockar på, masar du dig upp ur din hängmatta, häller upp ett glas med iskall havremjölk, droppar några kaffestinna isbitar i det och och går tillbaka till din hängmatta. Boktips: “Familjen vi hade” av Bill Clegg. Hur härligt på en skala?

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.