Ett minne för livet. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ett minne för livet.

Efter Nyhetsmorgon i söndags åkte vi direkt till Broms på Karlavägen och bröt vår organvila tvärt med varsin chiapudding, grapefrukt och kaffe. TV-debuten var över, vi hade fått håret blåst och nunorna sminkade av riktiga proffs och känslan var fantastisk – klart vi ville fånga det på bild. Sätta in i fotoalbumet. Kanske rama in? Visa barnbarnen på ålderns höst. “Titta, här sitter mormor och dricker kaffe minutrarna efter att hon var med i TV för första gången i sitt liv”.

Så Mia bad helt enkelt Lina att ta en bild av henne.

IMG_1813-3

IMG_1818

IMG_1816

IMG_1817

IMG_1815

IMG_1814

“Fick du någon bra bild?” frågade Mia hoppfullt.

“Absolut!” svarade Lina tvärsäkert.

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.