Snabba äppelkaksbollar. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Snabba äppelkaksbollar.

fav

På måndag plåtar vi första omgången bilder till kokboken och vi är mitt uppe i att prova recept just nu. Bland annat söker vi efter ett riktigt bra recept på snabba bollar som man kan ha med sig i stället för riskakan på utflykten.

IMG_3563

Mixade således 1 äpple, 1 msk ceylonkanel, 1 näve mandlar (gärna blötlagda), lite vaniljpulver och 5 dadlar till en “chunky” smet. Rörde ner 2 dl havrgryn i smeten och rullade ihop till någorlunda jämna bollar. Doppade i kokosflingor.

FullSizeRender-291

Slurp sa det och så var bollarna borta. Hur ska de någonsin hinna hela vägen fram till utflykten? Jaja, vi får vara glada att vi hann fotografera dem.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Print

Snabba äppelkaksbollar.

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 1 sats 1x
Scale

Ingredienser

1 äpple

1 msk ceylonkanel

1 näve mandlar (gärna blötlagda)

lite vaniljpulver

5 dadlar

2 dl havrgryn

Instruktioner

Mixade således äpple, ceylonkanel, mandlar (gärna blötlagda), vaniljpulver och dadlar till en “chunky” smet. Rörde ner havrgryn i smeten och rullade ihop till någorlunda jämna bollar. Doppade i kokosflingor.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.