Vi lagar antiinflammatoriskt i polsk tv – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi lagar antiinflammatoriskt i polsk tv

I går landade två möra, inspirerade, rödkindade bloggare på Skavsta flygplats. Tempot de senaste dagarna har varit motsatsen till lugnt. Vi trodde inte det var möjligt att klämma in tio intervjuer, en reklamfilm för Cosmopolitan (magasinet, inte drinken), en boksignering och en tre timmar lång tv-show på tre dagar, men det var det. Plus att vi hade barnen med oss, haha. Man kan säga att vi tog multitasking till en helt ny nivå. Ska finslipa alla fina bilder som togs och sätta ihop dem i ett ambitiöst inlägg lite senare i veckan, men i dag måste vi bara få hämta andan.

Vår polska agent och nya BFF Magdalena mejlade oss just tv-klippet som vi var med i, så här kommer det:

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/w-kuchni-ddtvn-jedzenie-ktore-leczy,223197.html

IMG_3381Här poserar vi efter morgonshowen med Polens svar på Tilde de Paula och Peter Jidhe. Notera hur snabbt Mia anammade “Tildes” vana pose. Höger fot framför vänster, titta in i kameran, le. Lina var inte riktigt lika mycket på alerten men har lovat bättring till nästa gång.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.