En antiinflammatorisk kokbok framtagen i nära samarbete med tarmfloran.

Food Pharmacy

Post image

Behind the scenes.

De senaste två veckorna har vi fotograferat två gånger för kurs och kokbok. Vi tar det i rätt ordning:

För drygt en vecka sedan var det dags att ta pressbilder och spela in teaserfilmen för vår webbkurs (ange koden GURKMEJA så får du 20% rabatt just nu). Detta var en stor dag eftersom vi för omväxlings skull inte skulle stå bakom kameran utan framför den. Och eftersom vi inte vaknar med naturligt lockigt hår utan snarare med varsitt torrt penntrollsrufs så unnade vi oss något vi aldrig gjort förut: en tvätt + fön hos vår underbara Nico. Lyx!

Direkt efter föningen stod håret rakt upp och vi undrade om vi kanske hade tagit ett felaktigt beslut, men Nico lovade oss att håret skulle hinna lägga sig perfekt under promenaden till Karlaplan. Och det gjorde det. Typ.

Sedan ägnade vi några timmar med att gå fram och tillbaka genom mataffären i Fältan (tack snälla Sabis för visat tålamod!) kånkandes på olika vattenmeloner, avokados och purjolökar. Sammanfattningsvis en kul och mycket märklig dag.

Klipp till i förrgår då det var det dags för plåtning igen. Men den här gången stod vi på vår vanliga trygga plats dvs bakom kameran med våra vanliga trassliga barr. Här väntar förresten vår optimala middagssmoothie på att få fotograferas. Boken kommer innehålla en hel del recept på smoothies och det här är nya favoriten. Som en hel middag!

Hade långt gående planer på att ljuga ihop en historia om att detta är vårt hem men så är alltså inte fallet. Det är vår stilsäkra vän Ninnis hem. Tyvärr.

Fast ändå härligt att ha vänner med så bra smak, tänker vi. Och obs att det inte var så här stökigt när vi kom och inte heller när vi gick. Vi städade efter oss!

Så här glada såg vi ut när sista bilden tagits. Vi är klara! Eller ja, vi ska fortfarande pilla med texter och korra och formge och fixa med bilderna – men detta var sista plåtningsdagen i alla fall. Och vet du vad? Det blir SÅ fint!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Ulla Kristina Wennergren skriver:

  Åh, vad jag längtar efter kokboken

  1. Food Pharmacy skriver:

   Underbart att höra! Kommer i augusti, håll ut!:)

 2. Johanna skriver:

  Spännande! 🙂
  Ni efterlyste tidigare förslag/recept på något snabblagat. Jag har förälskat mig i en god chiapudding med banan och choklad.Är det försent att komma med förslag?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Ja, tyvärr! Men kan du inte skicka receptet ändå så provar vi det här på bloggen?

 3. Ingrid Kindahl skriver:

  Hej!

  Va tråkigt att ni skriver så lite om tarmfloror. Är det inte det bloggen ska handla om?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Titta dig omkring lite mer på bloggen så hittar du 2,5 år av inlägg om tarmfloran!

 4. Johanna skriver:

  Ja, absolut! ????
  Denna chiapudding brukar jag göra när sötman tränger sig på 🙂 Den är beroendeframkallande ???? Har tyvärr inte provat med gröna bananer, tror dock man ska “fuska” och använda gula för den söta smakens skull.

  Här kommer receptet: http://ekomorsan.com/chiapudding-med-banan-och-choklad/

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack snälla, ska absolut testas!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.