Recept

Piggelin.

Så kom den äntligen till Stockholm – sommarvärmen. I går när vi kom ut från vår föreläsning i Fältöversten möttes vi av en svårt efterlängtad varm vägg i Tessinparken, och det verkar inte sämre än att den ska hålla i sig några dagar.

Så därför gör vi härmed följande:

1 Lägger in en stor klase ekologiska vindruvor i frysen

2 Traskar ut i solen

Och i eftermiddag när vi kommer hem har vi iskalla vindruvor som smakar prick som Piggelin i frysen.

Trevlig helg!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här. Och köp professor Bengmarks synbiotika här.



Kommentarer
Ewa Herrero skriver:
21 maj, 2017 kl. 20:28

Har försökt att hitta ekologiska vindruvor här på Gotland men det verkar vara kört så ingen Piggelin här 🙁

Kommentera

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra.

Observera att du måste få en godkänd kommentar
från en admin innan dina kommentarer visas.