Piggelin. – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Piggelin.

fav

Så kom den äntligen till Stockholm – sommarvärmen. I går när vi kom ut från vår föreläsning i Fältöversten möttes vi av en svårt efterlängtad varm vägg i Tessinparken, och det verkar inte sämre än att den ska hålla i sig några dagar.

Så därför gör vi härmed följande:

1 Lägger in en stor klase ekologiska vindruvor i frysen

2 Traskar ut i solen

Och i eftermiddag när vi kommer hem har vi iskalla vindruvor som smakar prick som Piggelin i frysen.

Trevlig helg!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Upprörd skriver:

    Är ni medvetna om att Stig Bengmark numer går ut med information på sin facebook-sida att vi ska äta upp hundarna istället för att ha dem som husdjur? Att hundarna är stora miljöbovar enligt en ensidig forskning? Så där har vi nu fått erbjudet hans lösning på problemet med miljön, så nu kan vi skippa allt annat, för det här verkar vara prioritet nummer ett, ät upp hundarna så blir en stor del av problemet med miljön löst. Så tänk först efter innan ni hänvisar till denne fanatiska människa som verkar ha spårat ut en hel del på sistone. Jag vet att ni inte kommer visa detta inlägg, men det är riktat till er som hjälper till att låta denna person sitta på sina höga hästar och sprida en massa påståenden som jag anser är ett mycket farligt beteende. Ni gör som ni vill, men tänk efter!!!!

  2. Ewa Herrero skriver:

    Har försökt att hitta ekologiska vindruvor här på Gotland men det verkar vara kört så ingen Piggelin här 🙁

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.