Ugnsbakade persikor med honung och krossade nötter. – Food Pharmacy

Recept

Post image
fav

Ugnsbakade persikor med honung och krossade nötter.

fav

Ugnsbakade persikor toppade med ringlad honung, krossade valnötter och kanel, har du hört om något så gott och enkelt?

Börja med att ta fram fyra persikor. Ekologiska, men det vet du ju vid det här laget.

Dela dem på hälften med en vass kniv och pilla ut kärnan.

Det ska inte vara några som helst konstigheter, ta i lite bara.

Nä men alltså, hur SVÅRT kan det vara?

Så där ja. Perfekt ju.

Nåväl, rädda det som räddas kan till Instagrambilden.

(och täck resten med sjukt mycket valnötter så märker ingen något)

Toppa med ringlad honung, hackade valnötter och kanel. Ställ mitt i ugnen på strax över 100 grader i cirka 30 minuter.

Ta ut. Smaka. Oh my god. Allt är förlåtet.

Inspiration till receptet kommer från den här härliga boken (sid 109 för att vara exakt).

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

 

Print

Ugnsbakade persikor med honung och krossade nötter.

  • Av : Food Pharmacy

Ingredienser

Persikor

Honung

Krossade nötter

Instruktioner

Dela persikorna på hälften med en vass kniv och pilla ut kärnan. Toppa med ringlad honung, hackade valnötter och kanel. Ställ mitt i ugnen på strax över 100 grader i cirka 30 minuter.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.