Ett läsarmejl. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ett läsarmejl.

Vi fick ett mejl för några dagar sedan och vi tappade lite fattningen när vi läste det och har inte riktigt hämtat oss än. Bara vetskapen om att vår bok har hjälpt en person så här mycket gör oss alldeles … ja … vi hittar inga ord helt enkelt.

Här kommer mejlet. Tack igen för att du delade med dig av din historia.

Hej,

Vet inte hur jag ska börja, så jag börjar bara: var mullig som mindre & uppvuxen med en ensamstående mor med alla världens ätstörningar. Bantat sedan åtta års ålder. Utvecklades vid 13 års ålder till ätstörningar även för mig. Spenderat mer än halva mitt liv med att undvika, kompensera, räkna osv. Tvångsmatad, tvångsinlagd osv. Sedan två år tillbaka är jag utskriven från vården, kanske främst för att jag vägrar. Större delen av dessa två år har dock fortfarande bestått av just undvika, kompensera, räkna, osv.

Brukar ofta skoja, på min egen bekostnad, att en bulimiker är den bästa kostrådgivaren man kan tänka sig. Den kan innehåll, kalorier, blodsockerpåverkan etc på rak arm. Tyvärr har jag valt att alltid använda mitt informationsbibliotek inom kost på fel sätt.

Den 19:e januari i år läste jag er bok, Food Pharmacy, medan jag drack Pepsi Max till middag. Det mesta jag läste, var jag väl medveten om. Men ert sätt att prata om kosthållningen utifrån hälsa, och inte kropp (som varit mitt mantra så länge jag kan minnas) smittade av sig. Hur ni skojade om Lukes & Vaders, er självklarhet, er önskan om att erbjuda era barn endast det bästa…

I åratal har läkare, psykologer, vänner & familj försökt banka in det ni förespråkar. Jag har konsekvent konstaterat att de är idioter och inte vet bättre.

Men jag svalde er bok, innan Pepsin var slut. Och har i sju månader, ätit utifrån er avsmittan & inte för vågen, måttbandet, smaljeansen…

Jag vet inte hur man tackar för att besitta självuppskattning igen. Hur man tackar för att ens totala fokus inte längre kretsar kring kropp. Hur man tackar för att fått sitt liv tillbaka.

Jag försöker kompensera med att köpa era böcker till alla jag känner… och med inget mer, inget mindre att säga:

Tack.

xx

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.