Vår andra hjärna. – Food Pharmacy

Podd

Post image

Vår andra hjärna.

Kära du, det har äntligen blivit dags för ett nytt podd-avsnitt. Vilken fin liten veckotradition det här börjar bli!

I veckans avsnitt har Lina dygnat och skrivit en D-uppsats om tarmflorans påverkan på hjärnan. Lina guidar Mia och praktikant-Sebastian genom 36 faktaspäckade minuter om allt från psykisk ohälsa och SSRI till motion och mat som komplement till antidepressiva medel. Och som om detta inte vore nog så utmanar Mia Robert Wells med en liten trudelutt på pianot också.

Lyssna här eller här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Marielle Thomann skriver:

    WOW!!! Vilket avsnitt!! Älskade det, all nyttig info och fantastiska sticksår. Känns oerhört hoppfullt med hur mkt vi faktiskt kan påverka med så enkla medel. Och jag blev helt kär i Linas trudelutt – Please spela mer!!! Keep up the good work – ni är fantastiska!!!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.