Strunta i hur du ser ut och tänk på hur maten får dig att må i stället – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Strunta i hur du ser ut och tänk på hur maten får dig att må i stället

I senaste ELLE finns det en intervju med Mia om bland annat hennes syn på hälsa och inspirationskällor. Den handlar om hur det är att byta riktning mitt i livet och starta ett företag med sin bästa vän. Förhoppningsvis lite peppigt för den som går och drömmer men som inte riktigt vågar hoppa?

Noterar dock att alla svaren inte fick plats i intervjun, bl a Mias svaghet för savasana (den där sista avslappningen i yoga när man ligger platt på rygg på yogamattan och yogainstruktören kommer och killar en i nacken), vad som finns i hennes träningsväska (kvarglömd fuktig handduk som luktar skunk) och framtidsplaner (den där stora romanen som hon vill skriva).

Och framför allt så sörjer vi att frågan där Mia kallar Lina för “guru” inte fick plats. Att ha en puff/dumle/dupont att hålla i handen i den berg- och dalbana som det innebär att starta eget har varit A och O för oss. Evigt tacksamma över att vi har varandra!

Och när vi ändå har din uppmärksamhet vill vi passa på att meddela att veckans podd-avsnitt tyvärr inte kommer förrän nästa vecka. Kombon boklansering i Polen + två bohemiska bloggare + livet gjorde att vi inte fick ihop det den här veckan. Men ännu roligare att lyssna nästa vecka, eller hur?!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.