Gott nytt år – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Gott nytt år

Gott nytt år från oss Food Pharmacy. Springer mellan dusch och locktång och i all hast hittade vi tyvärr bara en bild på oss och vår formgivare Anna. Egentligen borde ju våra älskade nytillskott – praktikant-Sebastian och hans fru Katja som är vår översättare/alltiallo – fått vara med på bilden också, men det får bli nästa års projekt att ta en bild på oss alla fem.

Nyårsafton är ju alltid lite speciellt – man sammanfattar ett år samtidigt som man lägger planerna för ett annat. Utan att gå in på detaljerna så var 2017 ett av de tuffaste år vi upplevt på det privata planet och det ska bli ett sant nöje att lägga det bakom oss.

Lyckligtvis är det med ett leende på läpparna som vi konstaterar hur spännande 2017 blev för Food Pharmacys del: vi släppte vår andra bok, den sålde ännu bättre än den första, vi föreläste land och rike runt, utökade vårt team, skrev kontrakt på vår tredje (!) bok, översatte vår första bok till 15 språk och drog igång vår Food Pharmacy-podd.

Men ännu roligare är det faktiskt att blicka framåt – vi ser så mycket fram emot 2018! Redan nu finns en hel del planer – redan nästa vecka släpper vi bloggen med ett delvis nytt utseende och i mitten av januari drar vi igång ett uppror som vi hoppas ska få stor spridning och leda till förändring. Men, vi har så klart lämnat utrymme för nya spännande saker också. För en sak lärde vi oss 2017: man vet aldrig vad som lurar runt hörnet. Och med ett öppet sinne och lite is i magen så blir allt oftast väldigt bra, till slut.

Och avslutningsvis:

Tack alla trogna läsare. Tack för all pepp, allt stöd, alla mejl och alla kommentarer. Vilken otroligt källa till inspiration ni är! Utan er vore vi ingenting.

Gott nytt år, kompisar. Vi ses 2018!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.