Tidningen Kurera: Lina och Mia bakom uppropet #sjukmat – Food Pharmacy

Frisk mat

Post image

Tidningen Kurera: Lina och Mia bakom uppropet #sjukmat

I går var vi med i tidningen Kurera och berättade för journalisten Nina Törmark om uppropet #sjukmat. Om varför vi initierade det, vad det är för fel på sjukhusmaten i dag och vad vi tror om chanserna att få till en förändring (spoiler alert: vi ser ljust på framtiden).

Läs intervjun här och visa ditt stöd genom att gilla uppropets Facebooksida. Förhoppningen är att bidra till en förändring mot att en mer näringsrik och hälsosam kost serveras inom offentlig sektor. När vi fått in 10 000 berättelser kommer vi personligen överlämna dem till socialministern som är ansvarig för frågor rörande folkhälsan.

Vi samlar alla inlägg som görs på vår Facebook-vägg eller under hashtaggen #sjukmat på sjukmat.se. Vi är så glada och tacksamma för all uppmärksamhet som uppropet får!

Detta är ett gästinlägg. Eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna. 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.