Pytt i panna med dill och senapssås – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Pytt i panna med dill och senapssås

fav

När vi var i New York i januari och besökte det ena trendiga caféet efter det andra så gjorde vi en liten rolig spaning, nämligen att Instagram numera styr inredningen.

Detta betyder i praktiken: Instagramvänliga bänkskivor (tänk patinerad marmor eller härligt nött skinn med spår av kaffekoppsringar), bra belysning som inte kastar förödande skuggor, små pastellfärgade soffor som är roliga att knäppa en bild i och koppar med mönster INUTI (så man kan plåta uppifrån).

I stugan som vi hyr just nu i Björnrike finns inget av ovan. Men det finns en magisk pytt i panna!

Print

Pytt i panna med dill och senapssås

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 4 1x
Scale

Ingredienser

Pytt: 1 msk kokosolja

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

500 g potatis

3 rödbetor

3 morötter

2 palsternackor

1/2 kålrot

1 dl sojabönor

1 zucchini

1 dl dill

salt & nymalen svartpeppar

Senapssås:

1 msk senap

2 msk olivolja

1 msk honung

1 msk citronsaft

Instruktioner

Skala och hacka lök och vitlök och låt mjukna tillsammans med lite kokosolja i pannan. Lägg i tärnad potatis och rödbetor och värm snällt i typ 10 minuter. Tärna morötterna, palsternackorna och kålroten under tiden och lägg i dem efter 10 minuter. Efter ytterligare tio minuter minuter kan du drutta i sojabönorna och de tärnade zucchinisarna också, och efter ytterligare tio minuter bör allt vara ungefär jämnlagat.

Såsen gör du under tiden, bara att röra ihop, inga konstigheter. Mums!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.