Pytt i panna med dill och senapssås – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Pytt i panna med dill och senapssås

fav

När vi var i New York i januari och besökte det ena trendiga caféet efter det andra så gjorde vi en liten rolig spaning, nämligen att Instagram numera styr inredningen.

Detta betyder i praktiken: Instagramvänliga bänkskivor (tänk patinerad marmor eller härligt nött skinn med spår av kaffekoppsringar), bra belysning som inte kastar förödande skuggor, små pastellfärgade soffor som är roliga att knäppa en bild i och koppar med mönster INUTI (så man kan plåta uppifrån).

I stugan som vi hyr just nu i Björnrike finns inget av ovan. Men det finns en magisk pytt i panna!

Print

Pytt i panna med dill och senapssås

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 4 1x
Scale

Ingredienser

Pytt: 1 msk kokosolja

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

500 g potatis

3 rödbetor

3 morötter

2 palsternackor

1/2 kålrot

1 dl sojabönor

1 zucchini

1 dl dill

salt & nymalen svartpeppar

Senapssås:

1 msk senap

2 msk olivolja

1 msk honung

1 msk citronsaft

Instruktioner

Skala och hacka lök och vitlök och låt mjukna tillsammans med lite kokosolja i pannan. Lägg i tärnad potatis och rödbetor och värm snällt i typ 10 minuter. Tärna morötterna, palsternackorna och kålroten under tiden och lägg i dem efter 10 minuter. Efter ytterligare tio minuter minuter kan du drutta i sojabönorna och de tärnade zucchinisarna också, och efter ytterligare tio minuter bör allt vara ungefär jämnlagat.

Såsen gör du under tiden, bara att röra ihop, inga konstigheter. Mums!

Dela

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.

0

Tillagd i varukorgen

Inga produkter i varukorgen.