Sveriges näst mest sålda faktabok – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sveriges näst mest sålda faktabok

Men herregud, vi har ju helt glömt av att berätta att listan över Sveriges mest sålda faktaböcker 2017 har släppts. Förra året, dvs 2016, knep ju vår första bok femte platsen vilket vi som bokdebutanter var så stolta över att vi kunde spruckit där och då.

Så, hur gick det då i år?

Vi tror knappt att det är sant men BÄGGE våra böcker placerade sig på topp fem-listan. Vår grönblå kokbok som släpptes i slutet av augusti kvalade in på femte platsen, och vår rosa faktabok blev Sveriges näst mest sålda bok (efter den här viktiga boken).

Fånler samtidigt som vi bifogar några bilder från när vi hade en liten releasefest av vår kokbok i september. På översta bilden har vi från vänster till höger: vår avlönade praktikant Sebastian, Lina och Mia, vår grymma översättare och trollkarl Katja och sist men inte minst vår formgivare Anna. Och, som om detta inte vore nog, så har järngänget förstärkts sedan bilden togs med ytterligare två stjärnor: superadministratören Julia och dunderpraktikanten Rebecka. Hög tid för ett nytt familjefoto, med andra ord.

Men nu, dags för tacktal. Tag fram näsdukar för här kommer det:

Du anar inte hur tacksamma, stolta och glada vi är över det faktum att våra böcker gör skillnad i ett och annat kök där ute i landet. Tack snälla för all support och för att du släppt in oss i ditt kök/vardagsrum/sovrum – utan dig, ingenting!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.