Food Pharmacy i Wall Street Journal Magazine – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy i Wall Street Journal Magazine

Nu kanske du tror att vi tror att det fortfarande är 1 april men så är inte fallet. Det här är för övrigt aldrig något vi skulle skoja om. Nä, det här är kanske det coolaste vi varit med om. Eller skippa kanske, det här ÄR det coolaste vi varit med om. För i helgen hände det. Vi fick en helsidas intervju i Wall Street Journal!

Som vanligt i intervjuer är utrymmet begränsade och våra roligaste svar fick tyvärr stryka på foten (som att vi delar gynekolog, fattar inte varför de inte ville dela den nyckelinformationen med sina läsare?). Men vi är ändå så nöjda! Och extra kul är det förstås att vi fick möjlighet att klämma in lite svensk kultur och västkustska smultronställen samt några av våra kompisar. Som Anna och Rasmus på bästa Pom&Flora, till exempel. Och Åsa Stenerhag. Har du inte koll på hennes makalöst fina tavlor så klickar du här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.