Food Pharmacy i Wall Street Journal Magazine – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy i Wall Street Journal Magazine

Nu kanske du tror att vi tror att det fortfarande är 1 april men så är inte fallet. Det här är för övrigt aldrig något vi skulle skoja om. Nä, det här är kanske det coolaste vi varit med om. Eller skippa kanske, det här ÄR det coolaste vi varit med om. För i helgen hände det. Vi fick en helsidas intervju i Wall Street Journal!

Som vanligt i intervjuer är utrymmet begränsade och våra roligaste svar fick tyvärr stryka på foten (som att vi delar gynekolog, fattar inte varför de inte ville dela den nyckelinformationen med sina läsare?). Men vi är ändå så nöjda! Och extra kul är det förstås att vi fick möjlighet att klämma in lite svensk kultur och västkustska smultronställen samt några av våra kompisar. Som Anna och Rasmus på bästa Pom&Flora, till exempel. Och Åsa Stenerhag. Har du inte koll på hennes makalöst fina tavlor så klickar du här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Årets julklapp?

175 makalöst goda recept för en lite mer hälsosam vardag efter helgerna

KÖP DEN HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Cathrine Theting Ohm skriver:

    Så kul! Stort grattis. Det är ni värda.

  2. Hej! Jag har en fråga som ni gärna får ta upp i er podd om ni har tid! Jag har nämligen försökt att googla mig till detta, utan att bli riktigt klok. Och eftersom jag vet att ni, precis som jag, gillar när saker går fort och smidigt men ändå är fullpackat med näring tänker jag att den här frågan är helt up your alley!

    Så, jag har det sista halvåret bytt ut min traditionsenliga frukostmacka till att kvällen innan göra en variant av overnight-oats i mandelmjölk. Jag har ju förstått att man ska blötlägga nötter och frön för att maximera näringen, så i min (ganska maxade, hehe) variant av overnight oats slänger jag i nån deciliter ekologiska havregryn, en hel del chiafrö, lite bovete (för fytasen), kanske lite solroskärnor, lite mandlar och eventuellt lite pumpakärnor sen öser jag på en massa ceylonkanel och lite salt. På med 1,5-2dl mandelmjölk och sen in i kylen för att ätas med lite bär/kiwi/valfri frukt och kokosflingor morgonen efter. I min värld har jag då med denna mix lyckats lura systemet och förenkla både blötläggning och min morgonrutin! Eller, kan det vara så enkelt? Min fråga är alltså – kan jag ”blötlägga” nötter och mandlar med mina blötlagda havregryn och sen äta alltsammans på morgonen (utan att skölja/byta vätska/värma upp det)? Och en tilläggsfråga till detta; Jag har ju såklart också investerat i er Synbiotika – kan jag blanda i detta i mixen på kvällen eller ”förstör” jag probiotikan på något sätt isåfall?

    Tack för världens bästa blogg och podd, har aldrig känt mig så vaken och medveten om kost som jag gör just nu!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.