Sallad på vattenmelon och grapefrukt – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Sallad på vattenmelon och grapefrukt

fav

Det här receptet är så friskt och färggrant att det vore ett brott att inte dela med sig av det. Dessutom: så vansinnigt enkelt! Ät den mol allena eller servera som sidorätt. Perfekt på midsommarbuffén. Varsågod och hugg in!

Sallad på vattenmelon och grapefrukt

1/4 vattenmelon
1 grapefrukt
3 nävar ruccola
1 rödlök
1 dl naturella valnötter
olivolja
salt
chili

Sprid ut ruccolan på en tallrik. Skär vattenmelonen och grapefrukten i skivor och lägg ovanpå salladen. Finhacka löken och strö den över salladen. Lägg på grovt hackade valnötter, salt och chili, och avsluta det hela med att hälla lite olivolja på toppen.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Print

Sallad på vattenmelon och grapefrukt

  • Av : Food Pharmacy
Scale

Ingredienser

1/4 vattenmelon

1 grapefrukt

3 nävar ruccola

1 rödlök

1 dl naturella valnötter

olivolja

salt

chili

Instruktioner

Sprid ut ruccolan på en tallrik. Skär vattenmelonen och grapefrukten i skivor och lägg ovanpå salladen. Finhacka löken och strö den över salladen. Lägg på grovt hackade valnötter, salt och chili, och avsluta det hela med att hälla lite olivolja på toppen.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.