Food Pharmacys gröna hajkbananer – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Food Pharmacys gröna hajkbananer

fav

Hej och välkommen till hajk.

I dag ska vi göra bananer, men inte vilka bananer som helst utan gröna hajkbananer.

Börja med att skära ett snitt i bananerna.

Lägg i några mörka chokladbitar (70% kakao eller mer) i respektive banan (vill du göra den på hemgjord choklad så hittar du vårt bästa recept längst ner i det här inlägget).

Lägg bananerna i en ugnsfast form på cirka 150 grader i en kvart. Ta ut när chokladen är lagom smält. Ge till valfritt pingisspelande barn.

Ja just det ja, chokladen! Receptet kommer här:

Egen choklad
(räcker till två bananer)

1/2 dl smält kokosolja
1 msk tahini
1 msk lönnsirap
1 msk kakao
1 nypa havssalt

Vispa allt i en mixer (handmixern som vi säljer här är utmärkt till det här). Täck en liten tallrik eller skål med bakplåtspapper och häll över chokladsmeten. Låt stelna några timmar i kylen. Färdigt!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Print

Egen choklad

  • Av : Food Pharmacy
Scale

Ingredienser

1/2 dl smält kokosolja

1 msk tahini

1 msk lönnsirap

1 msk kakao

1 nypa havssalt

Instruktioner

Vispa allt i en mixer (handmixern som vi säljer här är utmärkt till det här). Täck en liten tallrik eller skål med bakplåtspapper och häll över chokladsmeten. Låt stelna några timmar i kylen. Färdigt!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.