Food Pharmacys gröna hajkbananer – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Food Pharmacys gröna hajkbananer

fav

Hej och vÀlkommen till hajk.

I dag ska vi göra bananer, men inte vilka bananer som helst utan gröna hajkbananer.

Börja med att skÀra ett snitt i bananerna.

LÀgg i nÄgra mörka chokladbitar (70% kakao eller mer) i respektive banan (vill du göra den pÄ hemgjord choklad sÄ hittar du vÄrt bÀsta recept lÀngst ner i det hÀr inlÀgget).

LĂ€gg bananerna i en ugnsfast form pĂ„ cirka 150 grader i en kvart. Ta ut nĂ€r chokladen Ă€r lagom smĂ€lt. Ge till valfritt pingisspelande barn.

Ja just det ja, chokladen! Receptet kommer hÀr:

Egen choklad
(rÀcker till tvÄ bananer)

1/2 dl smÀlt kokosolja
1 msk tahini
1 msk lönnsirap
1 msk kakao
1 nypa havssalt

Vispa allt i en mixer (handmixern som vi sÀljer hÀr Àr utmÀrkt till det hÀr). TÀck en liten tallrik eller skÄl med bakplÄtspapper och hÀll över chokladsmeten. LÄt stelna nÄgra timmar i kylen. FÀrdigt!

Följ oss gĂ€rna pĂ„ Facebook och Instagram, och handla vĂ„r första bok hĂ€r och nya kokboken hĂ€r.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Print

Egen choklad

  • Av : Food Pharmacy
Scale

Ingredienser

1/2 dl smÀlt kokosolja

1 msk tahini

1 msk lönnsirap

1 msk kakao

1 nypa havssalt

Instruktioner

Vispa allt i en mixer (handmixern som vi sÀljer hÀr Àr utmÀrkt till det hÀr). TÀck en liten tallrik eller skÄl med bakplÄtspapper och hÀll över chokladsmeten. LÄt stelna nÄgra timmar i kylen. FÀrdigt!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.