Food Pharmacys gröna hajkbananer – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Food Pharmacys gröna hajkbananer

fav

Hej och välkommen till hajk.

I dag ska vi göra bananer, men inte vilka bananer som helst utan gröna hajkbananer.

Börja med att skära ett snitt i bananerna.

Lägg i några mörka chokladbitar (70% kakao eller mer) i respektive banan (vill du göra den på hemgjord choklad så hittar du vårt bästa recept längst ner i det här inlägget).

Lägg bananerna i en ugnsfast form på cirka 150 grader i en kvart. Ta ut när chokladen är lagom smält. Ge till valfritt pingisspelande barn.

Ja just det ja, chokladen! Receptet kommer här:

Egen choklad
(räcker till två bananer)

1/2 dl smält kokosolja
1 msk tahini
1 msk lönnsirap
1 msk kakao
1 nypa havssalt

Vispa allt i en mixer (handmixern som vi säljer här är utmärkt till det här). Täck en liten tallrik eller skål med bakplåtspapper och häll över chokladsmeten. Låt stelna några timmar i kylen. Färdigt!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Print

Egen choklad

  • Av : Food Pharmacy
Scale

Ingredienser

1/2 dl smält kokosolja

1 msk tahini

1 msk lönnsirap

1 msk kakao

1 nypa havssalt

Instruktioner

Vispa allt i en mixer (handmixern som vi säljer här är utmärkt till det här). Täck en liten tallrik eller skål med bakplåtspapper och häll över chokladsmeten. Låt stelna några timmar i kylen. Färdigt!

Dela

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.

0

Tillagd i varukorgen

Inga produkter i varukorgen.