fbpx

Food Pharmacy, Närproducerat

Post image

Liten byt-ut-lista: Tips på bra nordiska råvaror

I förrgår serverade vi tillsammans med Jenny Isenborg Sultan, projektkoordinator för MatLusts testbädd, en liten guide över varför det är viktigt att vi använder mer nordiska råvaror när vi lagar mat. Om du är nyfiken eller vill läsa inlägget igen hittar du det här.

Vi lovade också att återkomma med en byt-ut-lista fylld med tips och trix för hur du kan tänka i mataffären. Vilka närproducerade råvaror kan du välja istället för de där importerade och långväga produkterna? Håll i hatten för här kommer hjälpen: det nordiska skafferiet i tabellform.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här

Dela

Kommentarer

  1. Josefine skriver:

    Åh vad najs! Stod i affären senast i går och funderade över detta. 😉 Tack FP!

  2. Tips på glutenfria alternativ till ris och bulgur då?

    1. Julia Axelsson skriver:

      Hej Elina! Vi äter gärna quinoa eller gör ett gott vitkålsris!

  3. Kerstin Knutsdotter Bergqvist skriver:

    Bra tänk! Men det blir lite knepigare för oss med glutenintolerans.

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.