Liten byt-ut-lista: Tips på bra nordiska råvaror – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Liten byt-ut-lista: Tips på bra nordiska råvaror

I förrgår serverade vi tillsammans med Jenny Isenborg Sultan, projektkoordinator för MatLusts testbädd, en liten guide över varför det är viktigt att vi använder mer nordiska råvaror när vi lagar mat. Om du är nyfiken eller vill läsa inlägget igen hittar du det här.

Vi lovade också att återkomma med en byt-ut-lista fylld med tips och trix för hur du kan tänka i mataffären. Vilka närproducerade råvaror kan du välja istället för de där importerade och långväga produkterna? Håll i hatten för här kommer hjälpen: det nordiska skafferiet i tabellform.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.