Liten summering 2018 och gott nytt 2019 – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Liten summering 2018 och gott nytt 2019

Tio, nio, åtta, sju, sex … Alldeles strax ska vi fira in det nya året men först – en liten summering av året som gick, så klart!

FOOD PHARMACY-PODDEN. Utan att vi märkte det seglade vår lilla podd förbi både insta och bloggen och blev vår största kanal. Helt oväntat faktiskt! Vilken tur att vi lät oss övertalas att dra igång den i september förra året. Det tog nästa ett år att hitta den perfekta formen – men nu är vi faktiskt riktigt nöjda (eller ja, du som känner oss vet ju att vi aldrig är riktigt nöjda – men vi är i alla fall inte totalt missnöjda, haha).

FRISK MAT. Snart fyller Frisk Mat ett år och du som följt oss sedan starten har ju koll på att det är ett projekt som är initierat av Food Pharmacy. Idag är det en ideell förening som arbetar med att höja kvaliteten på maten inom vård, skola och omsorg, för att därigenom förbättra folkhälsan.

FAMILJEN. Det här blev året då vi faktiskt hade möjlighet att utöka familjen med några personer. Älskade Anna du är ju gammal i gemet men välkomna ombord Julia, Frida, Katja och Sebbe – ni anar inte hur glada vi är över att ni mönstrat på. Eller jo, det anar ni nog, men det skadar ju aldrig att påminna, eller hur? Och som körsbäret på toppen så fick ju Sebbe och Katja en liten FP-bebis så sent som i december. Så nu är vi inte bara sju utan åtta matroser på skeppet!

PYRET & TAXI. Men gud, vi höll ju nästan på att glömma Pyret (gammal dam) och vår nya taxvalp Taxi. Vi är ju för tusan inte alls åtta utan tio i familjen, hundar inräknat.

KÖKSKOLLEKTIONEN. I höstas släppte vi första delen i vår kökskollektion för näringsjägare och vi är så glada över alla Julienneskalare, skärbrädor, salladsbestick, textilier och lunchlådor som ni köpt. Dessutom har vi glädjen att meddela att det kommer fler spännande produkter i början av nya året. Ännu mer efterlängtade och ännu mer på vår näringsjägar-filosofi. Det ska bli så spännande att se vad du tycker!

LOKALEN. Jo då, vi har blivit med lokal också. Efter fyra års nötande av varandras köksbord har vi äntligen fått nycklarna till våra fina rosa lokaler på Riddargatan i Stockholm. Stick in nästippen om du råkar ha vägarna förbi!

NYA BOKEN. Som vi redan avslöjat så har vi ju börjat skriva på tredje boken och ambitionsnivån är i vanlig ordning skyhög. I januari kommer vi sålunda att isolera oss på hemlig ort. Och ja, givetvis uppdaterar vi alla kanaler från bunkern – när vi säger “fokusera” så menar vi inom rimliga gränser förstås. Här kan du köpa vår första och andra bok.

Och med denna lilla promenad längst med minnenas autobahn vill vi bara önska dig ett riktigt gott nytt år. Titta in här i morgon så bjuder vi på ett riktigt superrecept på hemgjord pizza, med en pizzabotten som vi gör på kikärtsmjöl och vatten (tack käraste praktikant-Rebecka för tipset – vi saknar dig så!).

Fem, fyra tre, två, ett … GOTT NYTT ÅR!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.