fbpx

Food Pharmacy, Recept

Post image

Nötknäpparens nötblandning med saffran

Det här receptet är verkligen rakt upp vår allé! Kombon sött (mullbär) och salt (nötter) tillsammans med julens drottning saffran är verkligen fenomenalt god.

“Men, är inte receptet lite för enkelt för att lägga upp på bloggen?” frågade vår kollega Jullan oss försiktigt när hon hörde om dagens planer för sociala medier.

“Goda ting kan aldrig blir för enkla”, svarade de två kloka mormödrarna och tog sina rullatorer fram till gottebordet.

Nötknäpparens nötblandning med saffran
(1 rätt stor sats som ändå tar slut i ett nafs om man gillar saffran)

2 dl mullbär
2 dl cashewnötter
2 dl mandlar
2 dl russin
2 dl valnötter
1 förpackning saffran
1 tsk honung
1 msk olivolja
flingsalt 

Blanda ihop allt. Kör i ugnen på 15 minuter i på 150 grader.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden, ta en titt i vår shop och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Print

Nötknäpparens nötblandning med saffran

  • Författare: Food Pharmacy
  • Serverar: 1 sats 1x
Scale

Ingredienser

2 dl mullbär

2 dl cashewnötter

2 dl mandlar

2 dl russin

2 dl valnötter

1 förpackning saffran

1 tsk honung

1 msk olivolja

flingsalt

Så här gör du

Blanda ihop allt. Kör i ugnen på 15 minuter i på 150 grader.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.