Den ledsna laxen – Food Pharmacy

Podd

Post image

Den ledsna laxen

I dagens podd pratar vi länge fast inte särskilt väl om laxen. Den ledsna laxen. Du som inte hunnit lyssna på avsnittet än kan läsa den här artikeln. Och du som redan avverkat avsnittet (guldstjärna till dig) vill nog förresten också läsa artikel. Den är väldigt intressant. Och alldeles, alldeles förskräcklig.

Så brygg en kopp te (eller mixa en stor bit ingefära, 1/2 citron och 1 liter vatten och värm till ljummet – vår nya favorit!), slå dig ner i en skön fåtölj och läs om varför den odlade laxen kanske inte är riktigt så glad som den vilda.

Uttrycket “glad lax” har nog aldrig känt mer avlägset, och “ful fisk” aldrig mer aktuellt.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.