Vegansk skagenröra – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Vegansk skagenröra

fav

Tofu … Vi får liksom inte riktigt till det. Så förra veckan skickade vi ut ett rop på hjälp på vår insta (följ oss här för daglig inspiration, tips och recept) och fick mängder av förslag. Från hjärtat nu: tack snälla! Vi blev så himla glada för 1) alla recept så klart, men också för 2) att vi insåg att vi numera har lyxen att ha en hel community där ute som är full av kloka, begåvade, vetgiriga, omtänksamma och hungriga människor som är precis lika sugna som vi är på att leva som näringsjägare.

Har till och från haft lite dålig samvete över att vi är så dåliga på att gilla/svara/dela med oss av alla klokheter som seglar in dagligen i vårt kommentarsfält. Sneglar på andra instagrammare och ser hur närvarande de är hela tiden och funderar på hur sjutton de hinner med allt? Våra dagar är redan fulla av att skriva bok, bygga företag, podda, blogga … Kanske behöver vi finslipa våra rutiner lite? Vore ju onekligen kul att ha en ännu tajtare dialog med er och tror vi alla har extremt mycket att vinna på det.

Men först ska vi ta några dagar ledigt över påsken! Och äta mängder av den här veganska skagenröran som det här fina kontot delade med sig av förra veckan. Vågar påstå att det här är livets skagenröra.

Vegansk skagenröra
(1 skål)

1 hackad liten rödlök
200 g naturell fast tofu
1/2 citron
1/2 kruka dill
1 1/2 dl vegansk majonnäs (du hittar vårt bästa recept i vår kokbok, här)
1 burk tångcaviar
salt och nymalen svartpeppar
babygemsallad

Hacka tofun i små bitar och riv i citronzest. Blanda ihop allt och smaksätt med salt, peppar och lite citronsaft. Servera i salladblad!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Print

Vegansk skagenröra

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 1 skål 1x
Scale

Ingredienser

1 hackad liten rödlök

200 g naturell fast tofu

1/2 citron

1/2 kruka dill

1 1/2 dl vegansk majonnäs

1 burk tångcaviar

salt och nymalen svartpeppar

babygemsallad

Instruktioner

Hacka tofun i små bitar och riv i citronzest. Blanda ihop allt och smaksätt med salt, peppar och lite citronsaft. Servera i salladblad!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.