Isglassdrink med vattenmelon och hallon – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Isglassdrink med vattenmelon och hallon

fav

För några dagar sedan fick vi feeling och gjorde en supergod isglassdrink. Att vi fick feeling är för övrigt värt att ägna några rader åt eftersom det var ett tag sedan det hände. Du vet känslan när man gått på semester, varvat ner och hjärnan plötsligt börjar vakna till liv igen? När man inte längre behöver dubbelkolla i passet vad har för personnummer, eller fundera på vad man döpt sina barn till?

Exakt så mår vi nu. Våra hjärnor funkar igen! Solen skiner! Vi har prickigt sommarskinn! Och plötsligt massa lust till saker som vi inte haft energi till medan vi suttit och skrivit bok. Som att måla naglarna gula, till exempel. Eller att mixa melon och hallon och frysa in det i små islassformar, ringa hem några sköna vänner och ställa till med fest.

Isglassdrink med vattenmelon och hallon
(8 glassar)


1/2 vattenmelon
3 dl frysta hallon

1 körsbär (per glas)
1 msk äppelcidervinäger (per glas)
naturellt bubbelvatten

Mixa 1/2 vattenmelon med 3 dl frysta hallon och frys in i små glassformar. Ägna resten av dagen åt att göra något som du verkligen tycker om, som till exempel att läsa eller väva en gobeläng. Dagen därpå fyller du ett festligt glas med mineralvatten och 1 msk äppelcidervinäger, samt toppar med isglassen och ett körsbär. Vänligen återgå till din semester. Skål!

Isglass-drink
Print

Isglassdrink med vattenmelon och hallon

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 8 glassar 1x
Klimatavtryck
Scale

Ingredienser

1/2 vattenmelon

3 dl frysta hallon

1 körsbär (per glas)

1 msk äppelcidervinäger (per glas)

naturellt bubbelvatten

Instruktioner

Mixa vattenmelonen med frysta hallon och frys in i små glassformar. Ägna resten av dagen åt att göra något som du verkligen tycker om, som till exempel att läsa eller väva en gobeläng. Dagen därpå fyller du ett festligt glas med mineralvatten och äppelcidervinäger, samt toppar med isglassen och ett körsbär. Vänligen återgå till din semester. Skål!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.