Optimal frukostbowl för små näringsjägare – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Food Pharmacy, Recept, Recept

Post image
fav

Optimal frukostbowl för små näringsjägare

fav

I poddavsnitt #105 berättar vi om Linas fobi för att smaka på andras mat, så det måste väl vara okej att outa den här också? För några veckor sedan hade vi nämligen ett frukostevent med vår sponsor Bosch på Urban Delis bakficka och bjöd in ett gäng härliga människor + deras barn (se bildbevis ovan om du tror att vi hittar på). Det blev total succé! Det ska väl erkännas att vi var lite oroliga inför eventet, fick bland annat för oss att det skulle vara svårt att föreläsa för både vuxna och barn samtidigt, men det visade sig att vi oroat oss helt i onödan.

Efter vår lilla föreläsning om fibrer, näring och onda och goda bakterier fick barnen prova på att bli näringsjägare. Alla fick varsin Boschmixer (finns till försäljning här i vår shop) samt typiska näringsjägaringredienser, och sedan sa vi “varsågoda” och alla gick bananas. Ur mixern kom chokladmilkshakes, knallröda smoothie bowles och gula yoghurtar, och allt blev så gott! Fast detta vet ju inte Lina då eftersom hon inte kunde smaka på något (mer om varför i det här poddavsnittet).

Men det kunde Mia! Och eftersom hon haft svårt att tänka på något annat än Team Sheilas frukostbowl sedan dess så kommer här receptet. Den är ju trots allt gjord av lilla Aline, så vågar lova att detta är ett barnvänligt recept.

Print

Alines magiska smoothiebowl

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 2 1x
Scale

Ingredienser

Smoothie:

1 avokado

havregurt

2 dadlar

1 stor näve spenat

fryst mango

1/2 banan

Topping:

chiafrön

blåbär

pumpakärnor

Instruktioner

Mixa!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.