fbpx

Food Pharmacy, Recept

Post image

Sellerismoothie med grönkål, citron och ingefära

För några dagar sedan gjorde vi en sellerismoothie i vår nya favoritblender VitaMaxx (finns till försäljning i vår shop) och sedan vakuumförpackade vi den. 18 timmar senare drog vi på vårt yogapass med smoothie (och tax). Se hur fina de ser ut!

Uppåtgående hund

Grejen med att vakuumförpacka en smoothie är att det funkar lite som en tidskapsel.

Barnets position

Genom att du använder vakuumfunktionen (dvs låter blundern suga ut luften) så tappar inte smoothien i näring plus att den håller sig prick lika fräsch och god som om du hade druckit den på direkten.

Lion’s Breath

Perfekt om du vill förbereda en smoothie eller soppa i god tid och sedan ta med den till jobbet eller din aktivitet.

Avslutande Savasana

Eller om du vill förbereda mellanmål till barnen som de kan plocka ut ur kylskåpet när de kommer hem från skolan. Ta gärna en närmare titt på den här.

Och glöm för all del inte att prova smoothien nedan, alltså oavsett om du har en vakumblender eller inte.

Print

Sellerismoothie med grönkål, citron och ingefära

 • By : Food Pharmacy
 • Servings : 1 stort glas 1x
Klimatavtryck
Scale

Ingredients

2 blad grönkål

1 selleristjälk

1/2 citron

1 päron

1 liten bit ingefära

2 dl vatten

Instructions

Mixa allt i din blender (och vakuumförpacka den på direkten om du har möjlighet).

Dela

Kommentarer

 1. Hej! Älskar era tips och recept – gör själv många gröna smoothies till frukost. Undrar lite hur ni gör med citronen – slänger ni i hela halvan? Eller bara saften? Bästa, Hannah

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Hannah! Vad kul att du också är smoothie-fantast! Vi tycker att det blir för beskt att ha i skalet från citronen (eller åtminstone de flesta av oss – åsikterna går lite isär här på kontoret). Vi brukar därför skala den innan vi slänger i den i mixern. Kram

 2. Johan Wikander skriver:

  Hej. Jag följer er med stort intresse. Jag har alltid varit intresserad av bra mat. Nu har jag fått diebets typ2 (’r 65 år och jobbar för mycket) och måste tänka ännu mer på vad jag äter.
  Jag har en afffärsidé till Er… Jag tycker att det är svårt att veta vad som är bra för mig när jag handlar mat. Tänk om man kunde köpa 2 timmar ”PFS” Personal Food Shopper och gå tillsammans med denna proffs i en butik.
  Är Keso bra eller dåligt, vilket bröd är minst dåligt, fet sill är bra med är det OK att köpa på burk (den ligger ju i något spad). Är kikärtor på burk eller i små tetra-pack OK eller måste man koka själv? Detta och 1000 frågor ställer jag mig i affären. Vore inte detta en bra idé – konkret och professionall hjälp…??? MVH Johan W

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Johan! Visst låter det som en toppenidé, men tyvärr räcker inte vår tid till. Kanske känner du någon kunnig som kan följa med dig till mataffären så att du får en rivstart, annars föreslår vi att du läser på innan och förbereder handlingen väl. Du hittar massvis med inspiration i vår receptbank! Lycka till!

 3. Synnøve skriver:

  Denne liker jeg SÅ godt! Har alltid i isbiter før jeg mikser, for å få den kald. Kan anbefales 😊

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.