3 alkoholfria nyårsdrinkar – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

3 alkoholfria nyårsdrinkar

fav

Alkoholfria drinkar höjer snabbt partystämningen för den som inte dricker alkohol. Här kommer tre olika förslag på drinkar som är tillräckligt festliga för att serveras som välkomstdrink eller till tolvslaget på nyårsafton.

Ha nu en riktigt fin avslutning på året. Själva ser vi mycket fram emot att se vad nästa decennium har för spännande att bjuda på!

Juldrink

Den här juldrinken med tranbär och honung smygstartade vi med redan före julafton men givetvis fungerar den precis lika bra att dricka på nyårsafton. Tycker att det blir så festligt när man rullar glasets kant i kokos! Kanske att du serverar den tillsammans med den här ostbollen när gästerna kommer?

Kombucha Cosmo

Kombucha är så bra att ha som bas i en drink – klicka här så får du recept på både Kombucha Cosmo och Kombucha Mohijto. Vi vågar gå i god för att bägge gör succé på nyåskalaset!

Platons bubbel

Ibland är det enklaste det godaste. Det här glaset bubbel lanserade vi första gången i vår bok Näringsjägaren och du snor ihop det på tre röda genom att hälla 1 msk äppelcidervinäger i ett glas med bubbelvatten. Vill du festa till det ytterligare så lägg i lite frysta hallon. Mums!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.