fbpx

Food Pharmacy, Recept

Post image

Annandagens skinkmacka à la Food Pharmacy

Idag ska ni få receptet på en sk Cederburgare. Vi garvar högt när vi skriver det men det är förstås inte ett dugg roligt om du inte har koll på att Mia hette Cederberg innan hon gifte sig. När Mia var liten snodde pappa Cederberg alltid ihop en Cederburgare på juldagsmorgonen på rester från gårdagens julbord. På den tiden var julskinkan i centrum men i dag vet vi bättre och gör den på dopparedagens rester från den ugnsbakade rotsellerin istället.

Och det blir minst lika gott! I kombination med vårt goda vörtbröd, äppelmos, stark senap och finstrimlad grönkål vågar vi lova att du kommer utbrista både “åh” och “wow”.

Och som pricket över i:et – 9 kryss i kompassen!

Print

Annandagens skinkmacka à la Food Pharmacy

  • Av : Food Pharmacy
Scale

Ingredienser

1 skiva av FP:s vörtbröd

2 skivor ugnsbakad rotselleri

1 tsk grovkornig senap

1 msk äppelmos

finstrimlad grönkål

Så här gör du

Sno ihop mackan à la lager på lager-principen: vörtbröd, senap, äppelmos, rotselleri och strimlad grönkål på toppen!

Notes

TIPS!

Gör gärna din egna äppelmos!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.