Kom på EQ-gymmets Meditation och Masterclass i januari – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Kom på EQ-gymmets Meditation och Masterclass i januari

Nu i januari drar vi äntligen igång med fysiska EQ-klasser och vi är så taggade! Alla klasser leds på svenska av EQ Gymmets Executive Coach April Wickström. Välj mellan att starta eller avsluta dagen med guidad meditation eller varför inte hoppa på EQ Gymmets Masterclass?

EQ Meditation

Börja eller avsluta dagen med guidad meditation! I de här klasserna använder April sig av flera olika tekniker som tar dig bortom dina tankar och hjälper dig att hälsa på i ditt undermedvetna. Genom meditation kan du vinna medvetenhet, självkänsla och självkärlek. De här klasserna passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på. Alla är välkomna – från rookies till Dalai Lamas!

När?
Måndag – fredag 7.15 – 8.00 eller 17.30-18.15 (ej fredagar) med start 6 januari.

Var?
Riddargatan 20, Stockholm (Food Pharmacys kontor)

Pris?
Drop in – 180 kr/klass. Föranmäl dig gärna dagen före (senast kl. 17.00) till jonna.andersson@theeqgym.com.

EQ Masterclass

Att dela känslor och erfarenheter med en grupp hjälper oss att förstå att det vi går igenom är universellt och att vi inte är ensamma. Målet med EQ Masterclass är att släppa smärta och stress, samt boosta våra emotionella muskler: self awareness, self trust, self worth, self power, self acceptance, self esteem, self love and self confidence.

EQ Gymmet Masterclass använder flera olika tekniker som hjälper deltagarna att upptäcka och vidga sitt EQ. Upplevelsen kan få dig att förstå att du är ansvarig för ditt eget liv, dina agerande och val, och hjälper dig att nå din fulla potential. Miljön är trygg och ger stort utrymme för gruppmedlemmarna att öppna upp utan rädsla för att misslyckas. Genom att interagera med andra personer och få feedback från April så lär man känna (och blir snällare mot) sig själv.

När?
Tisdagar 18.30 – 20.30 och söndagar 10.00 – 12.00 (du signar upp dig på en dag i veckan dvs antingen tisdagar eller söndagar).

Var?
Riddargatan 20, Stockholm (Food Pharmacys kontor)

Pris?
4500 kr/månaden. Anmäl dig till jonna.andersson@theeqgym.com.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Hi,
  You guys are awesome! Would the sessions be conducted in English plz?
  Thanks, Jeya
  (0706164168)

 2. Susanne Söderman skriver:

  Hej, den länkade mailadressen
  ( Jonna…) för anmälan till meditationskurserna fungerar inte! Var ska man anmäla sig?
  Vänligen
  Susanne

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Susanne! Är det jonna.andersson@theeqgym.com som du försöker mejla till? Konstigt att det inte går fram för dig eftersom den har fungerat fint för många andra. Typiskt! Skulle det fortsätta att krångla kan du slänga iväg ett mejl till info@foodpharmacy.se, så ser vi till att din anmälan kommer rätt. Välkommen!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.