Kom på EQ-gymmets Meditation och Masterclass i januari – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Kom på EQ-gymmets Meditation och Masterclass i januari

Nu i januari drar vi äntligen igång med fysiska EQ-klasser och vi är så taggade! Alla klasser leds på svenska av EQ Gymmets Executive Coach April Wickström. Välj mellan att starta eller avsluta dagen med guidad meditation eller varför inte hoppa på EQ Gymmets Masterclass?

EQ Meditation

Börja eller avsluta dagen med guidad meditation! I de här klasserna använder April sig av flera olika tekniker som tar dig bortom dina tankar och hjälper dig att hälsa på i ditt undermedvetna. Genom meditation kan du vinna medvetenhet, självkänsla och självkärlek. De här klasserna passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på. Alla är välkomna – från rookies till Dalai Lamas!

När?
Måndag – fredag 7.15 – 8.00 eller 17.30-18.15 (ej fredagar) med start 6 januari.

Var?
Riddargatan 20, Stockholm (Food Pharmacys kontor)

Pris?
Drop in – 180 kr/klass. Föranmäl dig gärna dagen före (senast kl. 17.00) till jonna.andersson@theeqgym.com.

EQ Masterclass

Att dela känslor och erfarenheter med en grupp hjälper oss att förstå att det vi går igenom är universellt och att vi inte är ensamma. Målet med EQ Masterclass är att släppa smärta och stress, samt boosta våra emotionella muskler: self awareness, self trust, self worth, self power, self acceptance, self esteem, self love and self confidence.

EQ Gymmet Masterclass använder flera olika tekniker som hjälper deltagarna att upptäcka och vidga sitt EQ. Upplevelsen kan få dig att förstå att du är ansvarig för ditt eget liv, dina agerande och val, och hjälper dig att nå din fulla potential. Miljön är trygg och ger stort utrymme för gruppmedlemmarna att öppna upp utan rädsla för att misslyckas. Genom att interagera med andra personer och få feedback från April så lär man känna (och blir snällare mot) sig själv.

När?
Tisdagar 18.30 – 20.30 och söndagar 10.00 – 12.00 (du signar upp dig på en dag i veckan dvs antingen tisdagar eller söndagar).

Var?
Riddargatan 20, Stockholm (Food Pharmacys kontor)

Pris?
4500 kr/månaden. Anmäl dig till jonna.andersson@theeqgym.com.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.