Yoghurtsnacks med flower power – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Yoghurtsnacks med flower power

fav

Relalalaxa hjärtat, viskar vi mjukt och smeker din kind med dessa trösterika ord. Vi har inte glömt dig.

Varpå du andas ut. För hur skön jul du än hade så kunde du inte riktigt släppa tanken på de där yoghurtsnacksen som vi teasade dig med på vår instagram i december. Och hur kul du än hade med din purpurfärgade svandunsboa på nyår så kunde du inte låta bli att fundera på hur de där blomstrande yoghurtsnacksen skulle ha smakat i sällskap av Ivanhoe dagen efter.

Men nu kan du alltså fundera. För här kommer receptet. På vad som faktiskt borde vinna pris i världens enklaste snacks. Fyra ingredienser. Och en frys. Det är det du behöver. Varken mer. Eller mindre.

Bon aptit och trevlig helg!Print

Yoghurtsnacks med flower power

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 1 plåt 1x
Scale

Ingredienser

2 dl växtbaserad yoghurt (vi använde osötad kokosyoghurt)
3 msk honung
1 tsk citronjuice
1 tsk vaniljextrakt

Topping:
Vi använde hibiskuste och hackade pistagenötter men du kan använda vilka färska frukter, torkade blommor eller kryddor du vill.

Instruktioner

Rör ihop yoghurten, honungen, citronen och vaniljen i en skål. Sprid ut över ett bakplåtspapper och toppa med din topping. Ställ in i frysen och låt stå där tills smeten stelnat helt och du kan bryta den i skärvor. Njut av små bitar varje gång du känner för något kallt och sött!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.