fbpx

Food Pharmacy, Recept

Post image

Yoghurtsnacks med flower power

Relalalaxa hjärtat, viskar vi mjukt och smeker din kind med dessa trösterika ord. Vi har inte glömt dig.

Varpå du andas ut. För hur skön jul du än hade så kunde du inte riktigt släppa tanken på de där yoghurtsnacksen som vi teasade dig med på vår instagram i december. Och hur kul du än hade med din purpurfärgade svandunsboa på nyår så kunde du inte låta bli att fundera på hur de där blomstrande yoghurtsnacksen skulle ha smakat i sällskap av Ivanhoe dagen efter.

Men nu kan du alltså fundera. För här kommer receptet. På vad som faktiskt borde vinna pris i världens enklaste snacks. Fyra ingredienser. Och en frys. Det är det du behöver. Varken mer. Eller mindre.

Bon aptit och trevlig helg!Print

Yoghurtsnacks med flower power

 • Av : Food Pharmacy
 • Portioner : 1 plåt 1x
Scale

Ingredienser

2 dl växtbaserad yoghurt (vi använde osötad kokosyoghurt)
3 msk honung
1 tsk citronjuice
1 tsk vaniljextrakt

Topping:
Vi använde hibiskuste och hackade pistagenötter men du kan använda vilka färska frukter, torkade blommor eller kryddor du vill.

Så här gör du

Rör ihop yoghurten, honungen, citronen och vaniljen i en skål. Sprid ut över ett bakplåtspapper och toppa med din topping. Ställ in i frysen och låt stå där tills smeten stelnat helt och du kan bryta den i skärvor. Njut av små bitar varje gång du känner för något kallt och sött!

Dela

Kommentarer

 1. Anni Rosenholm skriver:

  “Tre ingredienser. Och en frys. Det är det du behöver. Varken mer. Eller mindre.” Fast det är ju 4 ingredienser + topping i receptet 🙂

 2. Therese skriver:

  4ingredienser är det väl🤣

  1. Food Pharmacy skriver:

   Ja, precis! Miss av oss!

 3. Urgott och enkelt❤️❤️❤️
  Förvaras i frysen, eller hur?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Precis! Mums!

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.