fbpx

Food Pharmacy, Recept

Post image

Glass med gröna ärtor, mynta och lime

För några veckor sedan insåg vi att frysen var full av gröna ärtor och att vi saknade inspiration till vad vi skulle med dem. Så då kastade vi ut frågan på vår Instagram (följ oss här) och genast började det trilla in så vansinnigt många bra idéer och recept.

Det var en hel del soppor och röror, men majoriteten av er tipsade faktiskt om att göra glass så det kände vi att vi var tvungna att prova.

Sitter du med en rynka i pannan nu? Tänker du att glass på gröna ärtor var det konstigaste du hört? Då får vi be dig att tänka om. Det här receptet är nämligen att av de bättre glassrecept vi provat.

Tänk dig samma fräschör som en citronsorbet fast ännu godare och bara snälla ingredienser. Svenska gröna ärtor, banan som enda sötning och mynta och lime för smaksensationen.

Ett riktigt höjdarrecept som vi kommer att börja bjuda alla våra middagsgäster på framöver. Dessutom går det lika fint att äta den här glassen till frukost. Ett krav man kanske borde ställa på alla glassar framöver?

Print

Glass med gröna ärtor, mynta och lime

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 4 1x
Scale

Ingredienser

4 bananer, frysta (skivade)

250 g ärtor, frysta

1 dl färsk mynta

1/2 lime, juicen  

Så här gör du

Mixa allt i en mixer. Dekorera med lite strimlad mynta och servera på direkten!

Notes

TIPS!

Tips! Addera en knivsudd lakritspulver om du vågar.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.