Svepet – choklad, andningstekniker och tacofredag – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Svepet

Post image

Svepet – choklad, andningstekniker och tacofredag

Hej torsdag! Vi lagar koreanska tacos som inte går av för hackor, lär oss tre olika andningstekniker som, om vi gör dem regelbundet, kan förändra våra liv samt välkomnar en ny spännande gästskribent och kock till FP. Här är veckans viktigaste nyheter.

Tre andningstekniker som kan förändra livet

Den här veckan hade vi nöjet att kunna publicera en ny artikel från Helena Önneby. Den här gången handlar det om ett av de viktigaste verktygen vi har, nämligen vår andning. Helena lär oss tre enkla andningstekniker som kan skapa läkning i vår kropp, en paus från rusande tankar, lugn och ro i nervsystemet och tillgång till vår intuition. Du hittar dem här.

Ny FP-kock i teamet!

Vi är så stolta och malliga över att kunna berätta att vi ökar vårt stall av eminenta kockar med ytterligare ett geni, nämligen ingen mindre än Cassandra Mechura. Cassandra är en amerikansk kock och näringsterapeut som hamnade i Sverige på grund av kärleken. Och först ut i raden av goda näringsriktig recept är den här rostade blomkålssoppan med karamelliserad lök. Alltså, dra oss baklänges så gott!

koreansk taco

Koreansk tacofredag, anyone?

I fredags lade vi upp ett recept som inte går av för hackor, nämligen våra koreanska tacos med vitlök, ingefära och koriander. Så himla skönt att gå några steg från den traditionella tacokryddan och variera med lite nya smaker. För här trängs ingefära, soja och vitlök huller om buller. Vi åt den i salladsblad, men givetvis går det lika bra med mjuka tortillabröd eller tacoskal. Här hittar du receptet.

Bröstcancer, choklad och frukostfil

Vänner, vi har släppt ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden! Det är bröstcancermånad, en ny sockermärkning får oss att jubla och så pratar vi om frukostfilen som man bör undvika. Lyssna bums på detta spännande här eller här.

Höstlovsspecial i FP:s köksträdgård

Nästa vecka är det höstlov och vad passar då bättre med pyssel och recept i vår köksträdgård? Tillsammans med vårt favoritkonto The Botanical Guppy gör vi alltifrån egna fågelmatsbollar, eget örtsalt, nyponsoppa och binder kransar. In och följ det här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.