Dr Michael Mosley - obesity, intermittent fasting and full fat products – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Dr Michael Mosley – obesity, intermittent fasting and full fat products

Du har väl inte missat att vi släppt en engelsk podd – The Food Pharmacy Show! Varje söndag släpps en ny spännande intervju på ämnet hälsa, mat och välmående. Jo alltså, vanliga podden fortsätter vi så klart att släppa varje onsdag, precis som vanligt. Se nya podden som en mogen styvsyster som inte bor hemma längre, men dyker upp varje helg på söndagsmiddag. Typ så. Och i första avsnittet intervjuar vi ingen mindre än Dr Michael Mosley.

Behöver vi ens presentera honom undrar vi… ? Men okej då, finns det någon där ute som har missat vem Dr Michael Mosley är så kan vi berätta att han, utöver att vara läkare då, är en brittisk vetenskapsjournalist, författare och mannen bakom 5:2-dieten.

Det här avsnittet vill du med andra ord inte lyssna. Du hittar det här och här.

Snart dags igen!

Missa inte vår populära Fastehärmande 5-Dagars Kur

LÄS MER HÄR

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.