Sagan om Nutrient Hunter – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sagan om Nutrient Hunter

Ibland måste man påminna sig själv om att stanna upp och reflektera. Idag är en sådan dag. Det senaste året har gått så fort att vi knappt hunnit blinka, men nu är det några dagar påskledigt och för första gången på väldigt många månader har vi tid att sammanfatta resan med våra kosttillskott.

Du som följer oss med hyfsad regelbundenhet vet att vi för ungefär 1,5 år sedan påbörjade vår resa mot våra egna kosttillskott. Efter åren med Super Synbiotics kände vi ett stort sug efter att se om vi kunde klarade av att göra samma resa igen fast nu på egen hand. Vi har alltid brunnit för kvinnligt entreprenörskap och gick igång på tanken av att stå på helt egna ben.

Eftersom vår egna privata hälsoresa började i magen så var det naturligt att våra två första tillskott skulle vara just för magen. Dessutom hade vi stor erfarenhet av probiotika och fibrer och bra kontakter på Karolinska, så vi valde att ta fram en probiotika med gedigen forskning och väldokumenterade bakterier samt en fiberblandning med några av våra favoritfibrer.

Vi hade egentligen andra planer för steg två, men under sommaren fick Mia veta att hon hade hormonobalans (östrogendominant) och möjlighet att prova ett tillskott med groddad broccoli. Vi trodde inte sina ögon när vi fick provresultaten efter att ha ätit det i två månader – hormonerna var i balans! Så när vi fick möjlighet att börja sälja Broccolox så tog vi givetvis den chansen.

Sedan kom andra vågen med Covid och det kändes viktigare än någonsin att hjälpa gemene man att stötta sitt immunförsvar. Så föddes tanken om vår nästa produkt som kommer lagom till sommaren. Arbetsnamnet är Immun och är det högkvalitativa multitillskott som vi verkligen saknat, men eftersom vi vid det här laget vet att inget namn är hundra spikat förrän det sitter på etiketterna så väljer vi att låta det vara osagt…

Det vore en lögn att säga att det varit en enkel resa. Precis i samband med lanseringen slog Covid till och hela världen vändes upp och ner. Men nu ett år senare kan vi konstatera att vi ändå är superstola över att vi klarat av fas ett och dessutom fått så oerhört fint mottagande av er. Tack snälla alla er som hört av er! Här kommer två fina exempel:

“Är en Näringsjägare som är nyfiken men skeptisk till nya produkter… innan jag läst på och testat själv. Vi har använt produkterna i snart en vecka… WOW vilka intressanta produkter. Fibrerna blandar vi i vår vegankvarg och yoghurt. Alla i familjen känner sig mättare, stabilare i blodsockret och bra i magen.”

“I was having diarrhoea for weeks and weeks.  Then I started taking your probiotics every night, in the middle of the night when I wake up, and now in the morning, well, I have a healthy poo.”

Med de här raderna vill vi helt enkelt tacka er alla som köpt, stöttat och trott på oss. Och faktiskt klappa oss själva lite på axeln för att allt slit äntligen börjar bära lite frukt. Vi drömmer om att fortsätta vidga våra vyer företag, himlen är som bekant gränsen, och kanske att vi känner lite vittring mot att kunna förbättra folkhälsan på flera olika nivåer.

To be continued, helt enkelt.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.