Morotskorv och tunnbröd, potatismos och picklad rödlök – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Morotskorv och tunnbröd, potatismos och picklad rödlök

fav

Idag sprider vi ut en picknickfilt i gräset och äter en morotskorv. Det låter kanske knäppt i dina öron, men vi kan varmt rekommendera dig att prova det här receptet!

Du bestämmer själv vad du serverar till dem, själva föredrar vi tunnbröd, potatismos, picklad rödlök och gurka. Vårt bästa recept på tunnbröd hittar du här, och vill du veta hur man snabbpicklar rödlök så berättar vi det här.

Print

Morotskorv med tunnbröd, potatismos och picklad rödlök

  • Av : Food Pharmacy
Scale

Ingredienser

48 morötter

4 lagerblad

10 kryddpepparkorn

1 1/2 tsk rökt paprikapuvler

1 rödlök

salt och nymalen svartpeppar

Instruktioner

Skrubba morötterna och skär av ändarna. Koka upp vatten med kryddpeppar, lagerblad, kluftad lök, 1 tsk rökt paprikapulver och salt. Lägg i morötterna när vattnet har börjat koka och låt de, sjuka tills de är mjuka. Lyft upp morötterna ur vattnet och låt rinna av. Ta en stekpanna och värm upp lite olja. Värm de kokta morötterna med rökt paprikapulver, salt och peppar. När morötterna har fått en stekyta är de färdiga. Lägg lite potatismos och 1-2 morötter i tunnbrödet och toppa med picklad rödlök och gurka.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.