Dr Chatterjee om vikt – Food Pharmacy-podden #216 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Dr Chatterjee om vikt – Food Pharmacy-podden #216

Gott nytt år!

Vi inleder årets starkt med ett samtal mellan Lina och läkaren, inspiratören och författaren Dr Chatterjee. De djupdyker i hans bok “Viktbalansen – ett steg i taget” och det levereras ett helt gäng spännande tankar, idéer och tips från denna makalösa retoriker.

Lyssna här eller här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.