Spelar det ens någon roll vad vi äter? – Food Pharmacy-podden #221 – Food Pharmacy

Podd, Food Pharmacy

Post image

Spelar det ens någon roll vad vi äter? – Food Pharmacy-podden #221

I dagens avsnitt berättar Lina för Mia om de frågor hon skickat in till en intervju med professor Agnes Wold.

Enligt en ny undersökning äter svenskar mest skräpmat i EU och enligt våra egna myndigheter är osunda matvanor den enskilt största risken att bli allvarligt sjuk eller dö i förtid i dag i Sverige. Samtidigt har Covid-19 gjort det tydligt att folkhälsan är en av våra viktigaste samhällsresurser. Med allt detta i bakhuvudet är det väl ändå viktigt att hjälpa myndigheterna att kommunicera den här livsviktiga faktan och på så sätt försöka bidra till en bättre folkhälsa. Eller?

Lyssna där poddar finns, bland annat här eller här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.