Surdegsmacka med surkålsslaw och portobello – Food Pharmacy

Fermenterat med Anastasia, Recept

Post image
fav

Surdegsmacka med surkålsslaw och portobello

fav

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, surkål behöver inte alls alltid ätas rå och kall utan det går att göra mycket goda rätter med surkål! Som denna magiskt goda surdegmacka med surkålsslaw och portobello!

Print

Surdegsmacka med surkålsslaw och portobello

  • Av : Anastasia Lundqvist c/o Food Pharmacy
  • Portioner : 2 1x
Scale

Ingredienser

200 g surkål

2 msk crème fraiche

1 tsk senap

2 surdegsskivor

2 portobello

Örter till garnering

Salt och peppar

Olja till stekning

Instruktioner

  1. Blanda surkål med crème-fraiche och senap
  2. Salta portobello. Hetta upp pannan och stek portobello i lite olja på bägge sidorna.
  3. Lägg surkålsslaw på brödet, toppa med skivad portobello. Salta och peppra. Garnera med örter. 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.