Barn, vikt och hälsa – Food Pharmacy-podden #230 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Barn, vikt och hälsa – Food Pharmacy-podden #230

Nytt poddavsnitt som du inte vill missa och något så viktigt som barn, vikt och hälsa!

Paulina Nowitska har skrivit boken “Hälsovikt för barn”. Hon är forskare och behandlare och har arbetat med övervikt och obesitas i över tjugo år och träffat många barn och föräldrar. Insikterna från alla dessa möten har format hennes sätt att se på övervikt och obesitas hos barn.

Paulina säger att hon inte kommer med någon manual – alla råd kommer inte att passa alla och varje familj har sina egna utmaningar och styrkor. Paulinas förhoppning är däremot att du som lyssnar på hennes råd kan hitta något som passar för din familj.

Och var lyssnar du då på detta avsnitt om barn, vikt och hälsa? Jo det kan du göra antingen här eller här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.