Haka på vår populära fem dagars fasta i juni! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Haka på vår populära fem dagars fasta i juni!

Det är dags för vår succéfasta igen. Under fem dagar, den 12-16 juni, kommer vi att få prova på att äta ett begränsat antal kalorier enligt ett protokoll med recept baserade på forskaren och cellbiologen Valter Longos “Fasting Mimicking Diet” (FMD). Låter det spännande? Anmäl dig här.

I studierna har man sett att kroppen går in i ett skyddsläge när vi med hjälp av FMD-protokollet begränsar matintaget, vilket visat sig ha en positiv inverkan på riskfaktorer och biomarkörer som associeras med åldrande och sjukdom.

Studierna visar att fem dagars matrestriktion i sträck kan medföra en mängd hälsofördelar, såsom:

  • Lägre nivå av inflammationsmarkörer
  • Lägre blodtryck
  • Lägre nivåer av IGF-1
  • Lägre nivåer av kolesterol och blodfetter

Under fastan får du:

  • Matschema för fem dagar framtaget av dietister.
  • Näringsberäknade recept enligt Valter Longs Fasting Mimicking Diet.
  • Vi ses varje dag kl 12-12:30 i vår låsta Facebook-grupp, för att få fakta, peppa och stötta varandra samt utbyta erfarenheter. De här träffarna spelas in, så för dig som inte kan delta live går det bra att se när det passar.
  • Mental coaching.

Vi kan varmt rekommendera dig att haka på vår fem dagars fasta! Sista anmälningsdag 7 juni. Anmäl dig direkt här.

Kickstarta hösten!

MISSA INTE VÅR POPULÄRA FASTEHÄRMANDE 5-DAGARS KUR 4-8 SEPTEMBER

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.