PCOS – Food Pharmacy-podden #257 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

PCOS – Food Pharmacy-podden #257

PCOS – Polycystiskt ovariesyndrom – är en hormonrubbning som många kvinnor drabbas av. PCOS kan ställa till diverse olika problem: svårigheter att bli gravid, utebliven mens, ökad hårväxt på kroppen och övervikt är några av dem.

Hur vanligt är egentligen PCOS? Kan man påverka symptomen med hjälp av livsstilsval? Finns det någon motsvarande typ av hormonrubbning som män kan drabbas av? Lina reder ut begreppen tillsammans med Graeme Jones som är VD & Klinisk Fysiolog på den funktionsmedicinska kliniken Nordic Clinic i Stockholm, läkaren Elise Indekeu och med Food Pharmacys alldeles egen Anna Lindelöw Mannheimer.

Intervjun finns där poddar finns, bland annat här och här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.