Brownie med naturlig kolasmak – Food Pharmacy

Clean Lifestyle med Madelene, Recept

Post image
fav

Brownie med naturlig kolasmak

fav

Vem är sugen på en krämig brownie? Den goda kolasmaken kommer från carob som kan används istället för kakao. Carob är koffeinfritt och används framförallt istället för kakao när man äter enligt AIP (autoimmunt protokoll/autoimmun kost).

Print

Brownie med naturlig kolasmak

  • Av : Clean Lifestyle med Madelene c/o Food Pharmacy
  • Portioner : 12 1x
Scale

Ingredienser

3 dl glutenfria havregryn

0,5-1 dl björksocker

11,5 dl carob

2 tsk vaniljpulver

1 tsk bakpulver

1 nypa salt

4 ägg

2 dl smält kokosolja

Uppvärmt kokossmör att toppa med

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 160 grader.

2. Mixa alla torra ingredienser till ett mjöl.

3. Mixa i ägg och kokosolja.

4. Klä en form med bakplåtspapper (jag använde en form 20×20 cm).

5. Grädda i ugnen ca 12-14 min.

6. Ta ut och låt svalna.

7. Toppa med uppvärmt smält kokossmör.

Dela

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.

0

Tillagd i varukorgen

Inga produkter i varukorgen.