Julmat till julbordet

Ok nu river vi av några givna kuttersmycken på jul- och gottebordet. Vill du få nedanstående recept inslagna i ljudformat så går du in här eller här och lyssnar på vårt nyaste podd-avsnitt som släpptes i morse, på temat julbord, där vi får en läsarfråga om julmaten och ger inte mindre än åtta tips på ett tarmflorevänligare (nu bestämmer vi att det är ett ord) julbord.

In och lyssna nu!

Den magiska brysselkålssalladen som Mia lovsjunger i början av avsnittet:

En helt underbar bryssel- och grönkålsallad med extra allt till julbordet.

Linas kollegas grönkålssallad som fick Lina att sluta med revbensspjäll:

Vintrig grönkålssallad – det blir typ inte nyttigare (och godare) än så här

Rödkålssalladen som får Sebastian att börja dregla:

Julbordets godaste och fräschaste rödkålssallad med smak av pepparrot och granatäpple.

Laxpatén från grönsakslandet:

Laxpaté direkt från grönsakslandet

Veganska köttbullar utan kött så veganska bullar helt enkelt:

Veganska köttbullar.

Sill fast med aubergine då:

Vegansk sill.

Praktikant-Sebastians kanelbullar med saffran:

Luke Skywalkers saffransbullar med russin

Rocky roaden som inte går av för hackor:

Raw rocky road – godare än originalet.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här. Och lyssna på senaste avsnittet av Food Pharmacy-podden här