Food Pharmacy + Morgonpasset i P3 – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy + Morgonpasset i P3

I går var det äntligen söndag och dags för Lina att lära Hanna Hellquist och gänget allt hon visste om tarmfloror och goda bakterier. Egentligen hade vi ju velat vara med båda två men eftersom P3 var väldigt bestämda kring att de bara ville intervjua en av oss så körde vi sten-sax-påse (bäst av tre) och Lina vann.

Nä precis, ingen kan anklaga Lina för att vara tidig. Sändningen började 09.00 och 08.55 när Mia ringde för lite sista minuten-pepp svarade Lina att hon bara skulle “borsta tänderna” och att “hon ringer upp snart”. Okej att hon bor granne med Sveriges Radio, men ändå.

Men hon hann (!) och det blev en kul timme i tarmflorans tecken. Medan Mia låg hemma i sängen och drack kaffe och pillade sig i naveln tog Lina med lyssnarna på en sjukt spännande resa mellan olika urpsrungsbefolkningars bakterier, pizzacravings och kebnekaisetoppar.

Och i musikpauserna konstaterade hon att Sveriges Radio borde se över sitt fika.

Du hittar hela inslaget här – lyssna gärna! Och vet inte riktigt varför, men av någon anledning fick dagens inlägg oss att tänka på den här gamla favoriten – en annan gång när Lina hade en viktig uppgift men den gången gick det tyvärr åt skogen.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.