
- Hem
- /
- Användbart innehåll
- /
- Food Pharmacys räkfrossa.
Food Pharmacys räkfrossa.
Fråga: Vad gör man när termometern visar 23 grader, flaggan ligger klistrad mot flaggstången, man inser att man borde så att säga fånga dagen och bjuda in folk till middag med väldigt kort varsel?
Svar: Man gör Food Pharmacys räkfrossa.
Räkor går ju nämligen som bekant väldigt fort och behöver inte alls bara vara vita rostisar och majo. Det är mycket godare att servera dem med hembakat bröd, het mangosalsa och syrlig grapefrukt- och fänkålssallad.
Det blev så gott och lyckat! Brödet hade vi redan bakat så det var lite fusk men salsan vände vi snabbt ihop och receptet på blodgrapesalladen där uppe till vänster hittar du här.
Solnedgången hade räckt som dessert men vi frossade lite och serverade den här nya favoritbrownien och den här gamla favoriten med lite färska blåbär till. Bägge svängdes ihop på 20 minuter – en av fördelarna med raw food-godis – man behöver inte vänta på någon ugn.
Sedan åkte kläderna av.
Ja alltså inte våra utan Junis som ville ta ett kvällsdopp.
Obs att kockan är 22.00 på den här bilden.
För övrigt en mycket bra bild att ta fram i oktober, november, december, januari, februari, mars och halva april när man lätt kan få för sig att Sverige suger.