Food Pharmacys inlägg – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ses vi på Sockerfria dagen den 12 oktober?

Nu för tiden finns det ta oss tusan dagar för allt. För kanelbullar, Gustav Adolfsbakelser och semlor. Men en dag som vi vill uppmärksamma lite extra i år är faktiskt den 12 oktober: nämligen den SOCKERFRIA DAGEN då vi säger nej till socker!

Den här dagen är dagen för alla oss som kämpar för att sluta med socker och processad mat. Initiativtagare är inga mindre än hälsoingenjören Ewa Meurk, artisten Babben Larsson och Sveriges sockerdrottning Bitten Jonsson, och för att höja kunskapsnivån inom detta område har de dragit igång en fullspäckad kväll fylld med inspirerande föreläsningar och gemenskap som vi alla är inbjudna att delta vid. Du köper biljett HÄR och med koden FOOD25 får du som följer oss 25% oavsett vilken biljett du köper.

Kvällen till ära kommer grymma föreläsare som Peter Martin, Andreas Eenfeldt, Ann Fernholm, Johannes Cullberg, Göran Adlén samt internationella talare som Dr. Joan Ifland och Tim Noake. Och dessutom kommer ju VI att vara på plats för att träffa er alla och sälja (riktigt bra pris dessutom dagen till ära) och signera våra böcker!

Så, inget att fundera på va? Köp din biljett här och glöm inte att använda koden FOOD25 för att få 25% rabatt.

Dela

Kommentera

Mer från Food Pharmacy

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.