3 näringsrika röror – Food Pharmacy

Podd

Post image

3 näringsrika röror

I dagens poddavsnitt pratar vi med vår alldeles egna sugar mama Ann Fernholm om alltifrån att introducera mat för spädbarn och neofobi, till matsagor och brocolliskallror. Med andra ord ett perfekt avsnitt för alla småbarnsföräldrar (och blivande sådana).

Har du inte småbarn kan vi tipsa om Anns lakritsglass som hon ger receptet i dagens avsnitt, och så klart alla goda röror som Lina brukar ge till sina barn. Självklart ska vi inte lämna dig utan receptet på dessa så varsågod, här kommer en hummus som gör gott för kroppen, en galet god guacca och en bönröra som gör underverk för blodsockret:

Hummus

Guacca

Bönröra

Och edamameröran som suktar dig med i slutet av avsnittet? Ja du, den har vi tyvärr inte lagt upp på bloggen än. Men den finns i vår kokbok så om du inte redan köpt den så får väl det här ändå anses som ett gyllene tillfälle att slå till?

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Katarina skriver:

  Kan man få receptet på lakritsglassen?

 2. Jag är också intresserad av båda glassrecepten Ann tipsade om i podden idag. Kan ni lägga ut dem här?
  PS. Sitter med en grön smoothie i handen, idag blev den grymt god.????????

 3. Ni pratade om en sorbet vid något tillfälle. Hur gör Ann den? Jag har nu några äggvitor som väntar på att bli sorbet… ????

 4. Hej,

  Har en fråga som jag inte lyckas få svar på när jag letar på nätet. Kanske ni kan hjälpa mig. Vilket märke brukar ni köpa era kryddor från? Jag är orolig att vissa märken inte skriver ut hela innehållet på kryddetiketten..att det ska innehålla ämnen som man inte vill få i sig. Jag vet att ni någon nämnt att Urtekram är ett märke ni gillar? Ni får gärna tipsa om fler märken som kan guida oss att hitta rätt 🙂

  Tack!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.