3 näringsrika röror – Food Pharmacy

Podd

Post image

3 näringsrika röror

I dagens poddavsnitt pratar vi med vår alldeles egna sugar mama Ann Fernholm om alltifrån att introducera mat för spädbarn och neofobi, till matsagor och brocolliskallror. Med andra ord ett perfekt avsnitt för alla småbarnsföräldrar (och blivande sådana).

Har du inte småbarn kan vi tipsa om Anns lakritsglass som hon ger receptet i dagens avsnitt, och så klart alla goda röror som Lina brukar ge till sina barn. Självklart ska vi inte lämna dig utan receptet på dessa så varsågod, här kommer en hummus som gör gott för kroppen, en galet god guacca och en bönröra som gör underverk för blodsockret:

Hummus

Guacca

Bönröra

Och edamameröran som suktar dig med i slutet av avsnittet? Ja du, den har vi tyvärr inte lagt upp på bloggen än. Men den finns i vår kokbok så om du inte redan köpt den så får väl det här ändå anses som ett gyllene tillfälle att slå till?

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.